»Home   »Contact   »Despre Noi   »Servicii   »Portofoliu  
WEB DESIGN & DEVELOPMENT SEODOMENII & WEB HOSTING CORPORATE DESIGN

Lucruri mari in cuvinte mici
Intrebarea fireasca atunci cand cauti un produs sau un serviciu este de ce as alege firma “x” sau firma “y”. Cu atat mai mult cu cat oferta este atat de variata incat chiar un vanator de afaceri avantajoase initiat fiind, poti fi de multe ori coplesit.
Noi nu iti promitem lucruri mici in cuvinte mari, iti oferim insa lucruri substantiale in cuvinte normale si cat mai putine. Pentru ca din punctul nostru de vedere, timpul pe care il dedici prezentei web a companiei tale este de asemenea o investitie pe care dorim sa o folosim cat mai eficient.

De aceea, in putine cuvinte, suntem o echipa tanara, insa nu atat de tanara pentru a nu avea o experienta de cinci ani in domeniul web si peste trei sute de proiecte finalizate, majoritatea pentru piata externa.

In cat timp imi puteti termina site-ul?
Aceasta experienta intr-o zona in care timpul este deseori mai important decat chiar produsul in sine, cu alte cuvinte, unde timpul este bani si iarasi bani, ne-a facut sa ne adaptam timpul de reactie si solutiile la viteza crescanda a mediului de afaceri si criza de timp acuta a clientilor. Prima intrebare care ni se pune acum nu mai este “Imi puteti face site-ul?” ci “In cat timp este gata?”. Si daca ne intrebi pe noi, iti vom da cu siguranta un raspuns satisfacator.

Viteza+calitate≠compromis
Ecuatia s-a schimbat pentru ca parametrii de asemenea s-au schimbat.
O spunem din capul locului: Nu facem compromisuri. Se poate lucra repede si bine iar in scurt timp acesta va deveni standardul de lucru. Pentru a-l atinge este nevoie de imaginatie, inovatie, flexibilitate si fireste, talent. Daca pana mai ieri acestea erau de multe ori doar cuvinte mari, astazi, in plina expansiune a industriei web, devin cuvinte normale si totodata calitati esentiale pe care le avem si le punem in slujba succesului tau.

     


Obiectivele noastre:
In putine cuvinte, oferta noastra este urmatoarea:

Din punct de vedere tehnic, dezvoltam solutii web conforme standardelor curente din industria web.
Din punct de vedere vizual, cream solutii grafice care sa defineasca si sa pozitioneze identitatea companiei tale in raport cu concurenta.

                                                     Mai mult >


web design | web development | inregistrare domenii & web hosting | corporate identity / graphic design
Mammy.ie | Letsholiday.ie | Whatswhat.ie | Footballtrips.ie